Chocolade massage

Chocolade massage, een unieke ervaring

Voor de chocolade massage is een mengsel ontwikkeld van cacao en cacaoboter. Deze waardevolle cacaoboter, een van de duurste plantaardige vetten, stroomt goudachtig over de huid. Een onweerstaanbaar welbehagen voor alle zintuigen.

Van chocolade genieten, helemaal zonder calorieën

Chocolade massage De cacao bevat natuurlijke anti-oxydanten die door hun werking een gunstig effect hebben, zowel op de circulatie (vaatverwijdend), als op psychologisch gebied. Een aantal stoffen in de cacao zorgen ervoor dat het lichaam endorfine (het gelukshormoon) aan gaat maken. Deze werken in de eerste plaats pijnonderdrukkend, maar zorgen ook voor een gevoel van geluk of euforie.

De cacaoboter is één van de meest stabiele vette grondstoffen, heeft een doeltreffende verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti-verouderende werking op de huid. In de cosmetica wordt cacaoboter gebruikt voor de productie van lippen-cacaoboter, in zonneproducten, in emulsies en zelfs in maskers voor het gezicht.

Buiten de cacao en de cacaoboter zijn er nog de minerale zouten met hun herstellende werking, de looistof met zijn afslankende werking.

De chocolade massage is een massage die naast ontspanning, kalmering en anti-stress ook zintuiglijke voldoening schenkt en zo helpt bij het terugvinden van een goed humeur. De chocolade massage is een massage die je vertroetelt. Een moment van heerlijke ontspanning, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan.

Plaats hier uw advertentie

Met een link naar uw website

Bildskrift Foto printservice