Voetmassage

Relaxerende voetmassage Voetmassage

Een relaxerende voetmassage heeft een positief effect op het hele lichaam. Door de voetmassage wordt het lichaam tot rust gebracht. De delen die door stress uit balans zijn geraakt, worden weer van voldoende bloed en energie voorzien. Doordat het lichaam tijdens een voetmassage volledig gestimuleerd wordt, komen er afvalstoffen vrij die in onze organen vast zaten. Een relaxerende voetmassage is een echte weldaad, zeker indien uitgevoerd met een welgeurende olie.

Voetreflexologie

Reflexologie herstelt en onderhoudt de energiedoorstroming in het hele lichaam. Deze energiedoorstroming is de basis van onze gezondheid. Ziekte is het gevolg van een blokkering van deze energiedoorstroming. Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met plaatsen op de voeten, handen en oren, de zogenaamde "reflexzones". Massage van deze zones kan energieblokkeringen opheffen en aldus herstellen.

Voetreflexologie is geen geneeswijze. Het relaxeert en harmoniseert het lichaam en verhoogt het zelfgenezend vermogen.

Chakra voetmassage

Chakra's zijn energie centra's in het lichaam. Ons lichaam heeft 7 hoofdchakra's. Bij een Chakra voetmassage wordt gewerkt met 7 verschillende kruiden die elk op een chakra werken.

De chakra's geven ons energie als ze volledig in balans zijn. Chakra voetmassage bestaat uit een aantal handelingen om aanwezige blokkades vast te stellen. Dan worden er warme kruidenzakjes, corresponderend met de chakra's, op de chakra-punten gelegd. Als afsluiting worden de voeten gemasseerd met een warme olie.

Voetmassage Hot Stone voetmassage

Een Hot Stone voetmassage heeft een zeer relaxerende werking. Bij het masseren wordt er gebruik gemaakt van kleine basaltsteentjes. Deze steentjes hebben een temperatuur van 45 graden. De Hot Stone voetmassage is zeer weldadig bij stress, slechte doorbloeding, teveel vocht in de onderbenen en voeten.
Thaise voetmassage

Thaise voetmassage is een revitaliserende en ontspannende massage van voeten en onderbenen. De voeten worden met de handen en een massagestokje bewerkt. Daarna volgt een massage van de onderbenen.

Thaise voetmassage is niet alleen zeer aangenaam maar ook effectief om vermoeidheid te verdrijven en onze energie op peil te houden. De massagetechnieken volgen elkaar in een zeer snel tempo op en je voelt je almaar lichter en lichter worden naarmate de massage vordert. De zwaarte in je benen en voeten maakt plaats voor een energiestroom door het hele lichaam.

Indische voetmassage

Indische voetmassage, Kansu genaamd, is een zeer oud Ayurvedisch ritueel. Door bewegingen met de vingers en een klein koperen "Kansu" bol, wordt het lichaam volledig ontspannen. Kansu regelt de temperatuur van het lichaam en brengt de "doshas" (medisch humeur) in evenwicht.


Plaats hier uw advertentie

Met een link naar uw website

Bildskrift Foto printservice