Stoelmassage

Wat is stoelmassage

Stoelmassage Stoelmassage is een vorm van drukpuntmassage waarbij de ontvanger plaats neemt op een ergonomische stoel. Hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen wordten bewerkt. Dit gebeurt in een tijdspanne van ongeveer 15 minuten. Deze behandeling is ideaal voor werknemers in een bedrijf of voor mensen met weinig tijd.

Stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage. De filosofie van deze Oosterse massage is om disharmonie en ziekte te voorkomen. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomlooop en het lymfesysteem te stimuleren, de energie beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Men gaat zich meer ontspannen voelen en tegelijk energieker.

Voor wie is stoelmassage

Deze massage is ideaal voor mensen die onderhevig zijn aan veel stress en vele uren doorbrengen in eenzelfde houding. Rugpijn, een stijve nek, pijnlijke schouders, lusteloosheid, versnelde hartslag, slapeloosheid en hoofdpijn zijn vaak voorkomende klachten. Stoelmassage is dan ook een effectieve manier om ziekteverzuim door werkstress te voorkomen. Men gaat zich na enkele behandelingen fitter en energieker voelen en het ziekteverzuim door stressklachten gaat dalen.

Wat zijn de voordelen van stoelmassage

  • Stoelmassage kan overal gegeven worden. Op beurzen, congressen, feestjes, in bedrijven, kapsalons, kiné-praktijken, vliegvelden enz.
  • Stoelmassage heeft een lage drempel doordat het over de kleding wordt gegeven en is dus toegankelijk voor veel mensen
  • Er wordt geen olie gebruikt. Men kan dus onmiddellijk weer aan de slag.
  • Een kortere massage maakt het ook financieel voordeliger
  • Het vraagt weinig tijd en is toch zeer efficiënt

Plaats hier uw advertentie

Met een link naar uw website

Bildskrift Foto printservice