Lomi lomi massage

Lomi lomi, het ritme van de Hawaiiaanse natuur

Lomi lomi is een massagetechniek, ontstaan uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. "Lomi" is het Hawaiiaans woord voor massage maar betekent ook "aanraken met de fluwelen pootjes van een tevreden kat". De massage is als het ware een dansritueel uitgevoerd op het lichaam, waarbij naast de handen ook de onderarmen gebruikt worden.

De Mana of levensenergie stroomt naar elke plek in het lichaam, waardoor spanningen en blokkades vrijkomen en de gezondheid wordt gestimuleerd. Na de massage voelt men zich als herboren.

Lomi lomi massage Effecten van Lomi lomi

Lomi lomi herstelt de vitaliteit en vermindert stress. Het heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen. Het verbetert de bloedsomloop en heeft een gunstige uitwerking op de organen. Lomi lomi vebetert de spijsvertering en bevordert de stofwisseling waardoor het ook ontgiftigend werkt. Het verhelpt oedeem, vermindert pijn, verbetert de mobiliteit van de gewrichten en versoepelt de lichaamsbeweging.
Ook voor het gezicht is Lomi lomi heel geschikt. Het helpt een jeugdige huid te behouden en is een hulp bij de preventie van rimpels.

Massagetechnieken van Lomi lomi

Lomi lomi is een respectvolle vorm van massage. Het is een rustige ritmische massage, gericht op ontspanning en genezing. Het is geen erotische massage. Warmte is van groot belang voor een diepe ontspanning. Het lichaam blijft bedekt op het te masseren deel na.

Plaats hier uw advertentie

Met een link naar uw website

Bildskrift Foto printservice