Indische massage

Wat is Indische massage

Indische massage Indische massage is reeds 5.000 jaar oud en is de oudste vorm van geneeskunst. Het is een onderdeel van Ayurveda massage en wordt in India dagelijks toegepast om gezond te blijven en het lichaam in balans te houden. In geval van ziekte wordt de massage 's morgens en 's avonds toegepast als geneesmiddel.

Indische massage is een weldaad voor het lichaam. Het zorgt voor een totale ontspanning, verjonging, levenskracht, seksuele energie, kan pijn verminderen en zorgt voor een grotere weerstand. In het Oosten wordt de massage dan ook dagelijks toegepast om de gezondheid te behouden, de energiekanalen open te houden, te zuiveren en te versterken.

Massage met warme olie

Indische massage is een zachte massagevorm met warme olie. De voeten, handen en het hoofd zijn de belanrijkste punten om spanning uit het lichaam weg te werken. Blokkades worden opgeheven zodat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen.

Door het rustgevende en ontspannende karakter van Indische massage is deze een uitstekend middel om lichaam en geest in balans te brengen. De massage gebeurt met aangepaste natuurlijke (biologische) warme oliëen. De Indische massage geeft een diep gevoel van heerlijke ontspanning, welbehagen en koestering.

Effecten van Indische massage

Indische massage heeft een helende werking. De huid wordt glad en soepel en de weerstand wordt verhoogd. De spieren ontspannen en de gewrichten versoepelen. De slaap wordt verbeterd en uitputting en stress verminderen. De bloedsomloop en de werking van de lymfeklieren worden gestimuleerd wat een extra zuurstofopname en een snellere afvoer van afvalstoffen tot gevolg heeft.

Indische massage versterkt ook het weefsel waardoor deze massage ook zeer aan te raden is na een bevalling.

Plaats hier uw advertentie

Met een link naar uw website

Bildskrift Foto printservice