Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over een bepaalde soort massage of over de werking van deze website, dan kan u het contactformulier invullen. Antwoorden die voor andere bezoekers nuttig kunnen zijn, zullen op deze pagina terug te vinden zijn.

Wat is RSS?

RSS is een eenvoudige manier om op de hoogte te blijven van interessante websites. RSS wordt vooral gebruikt bij weblogs of nieuwssites om je op de hoogte te houden van het laatste artikel/nieuws. Doordat je RSS-lezer je automatisch verwittigt wanneer er iets nieuws verschijnt, hoef je niet telkens al je favoriete websites na te gaan.

Hoe werkt RSS?

De RSS-feed zelf is een XML-bestand. Het is de bedoeling dit bestand te gebruiken in speciale software: een RSS-lezer of een webtoepassing. Internet Explorer en Firefox hebben standaard een RSS-lezer. Indien je op een RSS icoontje klikt zal je in beide browsers de vraag krijgen of je wil abonneren op deze feed. Eens geabonneerd zal deze feed in de menu of zijbalk van de browser toegevoegd worden. Nadien hoef je enkel die link te raadplegen om te zien of er iets werd toegevoegd aan die website. In de artikelen van de feed zal je ook een link vinden (meestal de titel van het artikel) waarop je kan doorklikken naar de betreffende pagina op de website.